(44) Vlucht #MH17 …

Vorige week kon ik niet de woorden vinden om een blog te publiceren op deze website. Ik was diep getroffen door al het nieuws en de beelden die werden getoond naar aanleiding van de ramp met vlucht #MH17. Vele herinneringen kwamen weer bij me naar boven.

De blog van deze week is ter nagedachtenis aan alle inzittenden van vlucht #MH17 die op donderdag 17 juli 2014 om ongeveer 15:20 uur Nederlandse tijd boven oostelijk Oekraïne is neergehaald.

Mijn gedachten gaan uit naar allen die met deze vlucht een dierbare hebben verloren. Ik wens dat zij uiteindelijk ook weer het licht mogen en kunnen zien door het ‘verwerken’ van hun verlies en hun rouw.

De wereld draait door, maar voor veel mensen staat de wereld ‘even’ stil. Helaas gebeurt er nog veel meer in de wereld. We hebben het kunnen zien op vele (buitenlandse) nieuwszenders, vliegtuigen die elders in de wereld zijn neergestort, oorlogen, geweld… en ga maar door.

Ik spreek de wens uit dat wij het geduld kunnen opbrengen om te blijven luisteren naar iedereen die een dierbare heeft verloren. Ik spreek ook de wens uit dat wij altijd bereid zijn hen te helpen wanneer zij daarom vragen.

Auteur: Hans Fransen

Oprichter van Stichting Jouw Rouwverwerking

Gaarne uw reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.