Privacy beleid

(002) Privacy Beleid Stichting Jouw Rouwverwerking

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 3-6-2018.

De Stichting Jouw Rouwverwerking, statutair gevestigd te Wassenaar, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens, zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Uw privacy is belangrijk voor de Stichting Jouw Rouwverwerking. We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend om uw account te beheren, onze producten en diensten aan u te leveren en om u te informeren over onze producten en diensten, voor zover u hier toestemming toe hebt verleend. We hechten veel waarde aan de bescherming, vertrouwelijkheid en integriteit van uw persoonsgegevens.

In de privacyverklaring leggen we uit welke persoonsgegevens wij van u verzamelen wanneer u van onze producten en diensten gebruikmaakt, en hoe we deze informatie gebruiken.

Contactgegevens

Organisatie: Stichting Jouw Rouwverwerking
Adres: Hillenaarlaan 9
2241 JW Wassenaar, NL
Kamer van Koophandel: 853447913 (KvK Den Haag)
BTW-nummer: NL853447913B01
   
Website-adres: https://jouwrouwverwerking.nl/blog
Contact emailadres: info@jouwrouwverwerking.nl
Privacy emailadres: privacy@jouwrouwverwerking.nl

 

Producten en diensten

De Stichting Jouw Rouwverwerking biedt u via diverse platforms, zoals web, pc, tablet en mobiele telefoon informatie aan in de vorm van een blog met betrekking tot rouw en rouwverwerking. Deze privacyverklaring is van toepassing op onze producten en diensten en de hieraan gerelateerde platforms.

De Stichting Jouw Rouwverwerking biedt op dit moment nog geen producten aan, maar dat kan in de toekomst wijzigen. Bij de lancering van nieuwe producten en/of diensten of bij de wijziging van bestaande producten en/of diensten wordt het privacy beleid daarop aangepast.

Welke persoonsgegevens worden verzameld?

We hebben bepaalde persoonsgegevens nodig om u op de best mogelijke wijze te kunnen informeren over onze diensten. Sommige van deze gegevens geeft u direct, bijvoorbeeld wanneer u aangeeft dat u een bijdrage wilt leveren aan onze blogs. Daarnaast ontvangen we bepaalde persoonsgegevens indirect via uw apparaten (o.a. via cookies). Hierdoor kunnen we onze diensten op de juiste wijze aan u als bezoeker van onze website presenten en/of onze diensten verbeteren.

Uw persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht!

Bezoekers categorieën

​Uw persoonsgegevens worden verwerkt op basis van de “relatie” die u heeft met de Stichting Jouw Rouwverwerking en uw bereidheid deze gegevens daartoe te verstrekken.

De Stichting Jouw Rouwverwerking deelt de “relatie” die u met haar hebt in de volgende categorieën:

Bezoeker o    Een bezoeker is iedereen die de website van de Stichting Jouw rouwverwerking bezoekt.

o    Informatie (zie onderstaande tabel) die tijdens uw bezoek tussen uw browser en onze website wordt uitgewisseld, is tijdelijk en bestaat zolang de verbinding bestaat.

 

Volger o    Een volger is iedereen die aangeeft een email te willen ontvangen wanneer op de website van de Stichting Jouw Rouwverwerking een nieuwe blog wordt gepubliceerd.

o    De informatie (zie onderstaande tabel) wordt net zo lang bewaard tot dat u aangeeft geen informatie meer te ontvangen over de publicatie van een nieuwe blog.

Contact Reactie op blog o    Een contact is Iedereen die een inhoudelijke bijdrage levert door op een blog te reageren.

o    Wanneer u een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze telkens moeten modereren.

Via contact formulier o    Een contact is iedereen die contact opneemt met de Stichting Jouw Rouwverwerking door middel van een van de contact formulieren.

o    De informatie (zie onderstaande tabel) wordt automatisch verzonden naar een intern emailadres van de Stichting Jouw Rouwverwerking.

o    De informatie (zie onderstaande tabel) wordt maandelijks van onze website verwijderd nadat is gecontroleerd dat de inhoud van het betreffende contactformulier naar behoren is afgehandeld.

Gebruiker o    Een gebruiker is iedereen die aan de Stichting Jouw Rouwverwerking een bijdrage levert in de vorm van een blog of anderszins.

o    Gebruikers vervullen speciale functies voor de Stichting Jouw Rouwverwerking en worden onderverdeeld in: auteur, redacteur of beheerder.

o    Met uitzondering van de gebruikersnaam, wordt de gebruikersinformatie bewaard tot het moment dat u geen gebruiker meer bent.

o    Om (toekomstige) verwarring te voorkomen wanneer gebruikers dezelfde gebruikersnaam willen hanteren, moet de gebruikersnaam uniek zijn voor de website van de Stichting Jouw Rouwverwerking.

o    Iedere bijdrage aan de Stichting Jouw Rouwverwerking in de vorm van een blog of anderszins blijft voor onbepaalde tijd op haar servers bewaard.

 

Gegevens

  Bezoeker(s) Volger(s) Contact(en) Gebruiker(s)
Naam: Ja Ja
E-mailadres: Ja Ja Ja
Website: Optioneel Optioneel
Inhoudelijke bijdrage: Ja Ja
NAW-gegevens: Ja
Telefoonnummer: Ja
Gebruikersnaam (uniek): Ja
IP-adres Ja Ja Ja Ja

 

Het IP-adres

Het IP-adres en de browser gebruikersagent string van de bezoeker worden verzameld om te zorgen dat informatie van de website van de Stichting Jouw Verwerking op de juiste manier aan de bezoeker wordt getoond.

Voor de beveiliging van de website wordt het IP-adres ook gebruik voor de controle of de bezoeker op een blacklist staat. Indien dat het geval is krijgt de bezoeker geen toegang tot de website van de Stichting Jouw Rouwverwerking.

Inhoudelijke bijdrage

Voor de beveiliging van de website van de Stichting Jouw Rouwverwerking wordt een inhoudelijke bijdrage die een bezoeker levert, gecontroleerd op spam en op ongeoorloofd gebruik van de website.

Wanneer een bezoeker op een blog reageert dan wordt de reactie na goedkeuring geplaatst. Op dat moment wordt uw naam en mogelijk uw profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van uw reactie. Uw profielfoto wordt verkregen door een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van het e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) naar de Gravatar service te versturen indien u hiervan gebruik maakt. Het privacy beleid van de Gravatar service kunt u vinden op: https://automattic.com/privacy/.

Als u een gebruiker bent en u afbeeldingen naar de website uploadt, moet u voorkomen dat u afbeeldingen uploadt met daarin EXIF-GPS-locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien. Wanneer u een afbeelding uploadt naar onze website, gaat de Stichting Jouw Rouwverwerking ervan uit:

  • Dat u over het copyright beschikt van de afbeelding.
  • Dat u impliciet toestemming geeft aan de Stichting Jouw Rouwverwerking dat deze de afbeelding mag gebruiken.

Communicatie

Wanneer u e-mail of andere berichten naar de Stichting Jouw Rouwverwerking verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van de Stichting Jouw Rouwverwerking of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers, die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij zij toestemming hebben van ouders of voogd. Wij kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 jaar is. Wij raden ouders of voogd dan ook aan betrokken te zijn bij de onlineactiviteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op (zie bij: Contactgegevens), dan verwijderen wij deze gegevens.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

De Stichting Jouw Rouwverwerking verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • U te kunnen e-mailen, indien dit nodig is, in verband met vragen over inhoudelijke informatie die u met of via de Stichting Jouw Rouwverwerking wil delen.
  • U te kunnen e-mailen dat een reactie op een specifieke blog op de website van de Stichting Jouw Rouwverwerking is geplaatst en u heeft aangegeven hiervan op de hoogte te willen worden gebracht.
  • U te kunnen e-mailen dat een nieuwe blog op de website van de Stichting Jouw Rouwverwerking is geplaatst en u heeft aangegeven hiervan op de hoogte te willen worden gebracht.

Hoe lang wij persoonsgegevens bewaren

De Stichting Jouw Rouwverwerking bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Persoonsgegevens kunnen op uw verzoek uit ons bestand worden verwijderd.

Een uitzondering wordt gemaakt voor gegevens door ons verplicht moeten worden bewaard in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.

Delen van persoonsgegevens met derden

Uw persoonsgegevens worden zonder uw toestemmening niet aan derden verkocht. Uw informatie wordt wel gebruikt om te controleren of u oneigenlijk gebruik van onze website maakt (zie onderstaand bij Wordfence).

Met uw gegevens wordt vertrouwelijk omgegaan.

Automatisch verzamelde informatie

Net als bij andere websites kunnen we bepaalde informatie automatisch van u verzamelen en opslaan in logbestanden. Deze verzameling omvat mogelijk, maar is niet beperkt tot: uw domeinnaam en host voor internettoegang, het internetadres van de site waar u vandaan kwam, de datum en tijd van uw toegang, het IP-adres van uw computer en informatie over het besturingssysteem, browser en host, de datum en tijd waarop u de website van Stichting Jouw Rouwverwerking bezoekt en de pagina’s die u bezoekt. We verzamelen deze niet-identificeerbare informatie om problemen te helpen diagnosticeren en om de website van Stichting Jouw Rouwverwerking te beheren. We gebruiken het ook om u te helpen identificeren en om brede demografische informatie te verzamelen. We kunnen automatisch informatie verzamelen met behulp van verschillende mechanismen, inclusief maar niet beperkt tot cookies en pixels.

Berichten op de website van de Stichting Jouw Rouwverwerking kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten. Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde als alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht. Ook deze websites kunnen data over u verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en uw interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met de ingesloten inhoud als u een account heeft en u bent ingelogd op die website.

Cookies

Een “cookie” is een klein tekstbestand dat op een computer wordt opgeslagen voor archiveringsdoeleinden. Cookies worden gebruikt voor het analyseren van trends, het beheer van de website, het volgen van gebruikersbewegingen en om demografische informatie te verzamelen van onze basis als geheel. Sommige cookies blijven op uw computer staan totdat u ze verwijdert. Andere, zoals sessie-ID-cookies, vervallen wanneer u uw browser sluit. U kunt uw browserinstelling zo instellen dat wordt geprobeerd om cookies te weigeren en u kunt de website van de Stichting Jouw Rouwverwerking nog steeds gebruiken, maar bepaalde functies van onze website zijn mogelijk niet beschikbaar als uw browser geen cookies accepteert.

Zie “Do-Not Track Settings” hieronder voor meer informatie over hoe het gebruik van onze website al dan niet wordt beïnvloed door uw browserinstellingen. We hebben geen controle over het gebruik van cookies door derden.

Pixels

‘Pixels’ zijn kleine grafische afbeeldingen met een unieke ID die worden gebruikt om de online-bewegingen van internetgebruikers bij te houden. In tegenstelling tot cookies, die worden opgeslagen op de harde schijf van een computer, zijn pixels kleine afbeeldingen die ongeveer zo groot zijn als de punt aan het einde van de zin en die onzichtbaar zijn ingesloten op webpagina’s of in HTML-e-mails. Onze externe analyseproviders kunnen pixels op de site plaatsen om te kunnen volgen welke andere websites u bezoekt (zowel vóór als na het bezoeken van de website van de Stichting Jouw Rouwverwerking). Onze externe analysebedrijven gebruiken informatie die is verkregen uit pixels om onze dienstverlening te verbeteren. We hebben geen controle over het gebruik van pixels door derden.

Externe partijen

De Stichting Jouw Rouwverwerking maakt gebruik van externe partijen om ons te helpen de onze website te beveiligen en onze dienstverlening te verbeteren. Door dit te doen, kunnen deze externe partijen niet-persoonlijk identificeerbare informatie delen over hoe bezoekers van onze website onze dienstverlening gebruiken. Deze externe partijen gebruiken ook cookies.

We maken gebruik van externe partijen, zoals Google Analytics, om ons algemene demografische en interessegegevens over onze gebruikers te bieden en om een betere gebruikerservaring te helpen creëren. We maken ook gebruik van externe partijen, zoals Defiant en At Automattic, voor de beveiliging van onze website.

We hebben geen controle over informatie die door derden wordt verzameld en zijn niet verantwoordelijk voor het gebruik van die informatie.

Wordfence

Voor de beveiliging tegen oneigenlijk gebruik van de website van de Stichting Jouw Rouwverwerking wordt gebruik gemaakt van het Wordfence-pakket dat wordt geleverd door Defiant. Voor beschrijving hoe dit plaatsvindt op onze website wordt verwezen naar: https://www.wordfence.com/help

Voor de privacyverklaring van Wordfence zie:

Akismet

We hebben allemaal een hekel aan spam. Het is irritant. Het doet geen goed aan de geloofwaardigheid van de website van de Stichting Jouw Rouwverwerking. Handmatig filteren is lastig en tijdrovend. Tijd die wij besteden aan het omgaan met spam gaat ten koste van de dienstverlening waarvoor de Stichting Jouw Rouwverwerking staat.

Opdat de Stichting Jouw Rouwverwerking zich op belangrijker dingen kan concentreren, wordt gebruik gemaakt van de Akismet applicatie, een geautomatiseerde spamdetectie service. De applicatie wordt geleverd door At Automattic.

Voor het privacy beleid van At Automattic zie: https://automattic.com/privacy/

Google Analytics

De Stichting Jouw Rouwverwerking heeft goede statistieken nodig voor het gebruik en het verbeteren van haar website. Hiervoor wordt Google Analytics gebruikt.

Google Analytics maakt gebruik van cookies en pixels om demografische informatie, informatie tot interesses en gebruiksinformatie te verzamelen van gebruikers die de website van de Stichting Jouw Rouwverwerking bezoeken, inclusief maar niet beperkt tot informatie over de pagina’s waar gebruikers op onze website binnenkomen en verlaten, welke pagina’s gebruikers bekijken op onze website, hoeveel tijd daaraan wordt besteed, welke browser wordt gebruikt, van welk besturingssysteem wordt gebruik gemaakt en het IP-adres. Cookies en pixels stellen Google in staat om een ​​gebruiker te herkennen wanneer een gebruiker de website van de Stichting Jouw Rouwverwerking bezoekt en wanneer de gebruiker andere websites bezoekt. Google gebruikt de informatie die het van onze website en andere websites verzamelt om met ons en andere website-exploitanten informatie te delen over gebruikers, waaronder, maar niet beperkt tot, leeftijdscategorie, geslacht, geografische regio’s, algemene interesses en details over apparaten die worden gebruikt om websites te bezoeken en items kopen. We nemen redelijke maatregelen om te voorkomen dat informatie die we van Google ontvangen, wordt gekoppeld aan uw persoonlijk identificeerbare informatie.

Raadpleeg het privacy beleid van Google (zie: https://policies.google.com/privacy) voor meer informatie over het gebruik van cookies door Google en het verzamelen en gebruiken van informatie.

Als u zich wilt afmelden voor Google Analytics, bezoekt u de Google Analytics Browser Opt-out pagina (zie: https://support.google.com/analytics/answer/181881?hl=nl voor meer informatie over het afmelden en installeren van de juiste browser-add-on.)

Cookies uitschakelen of verwijderen

Cookies kunt u uitschakelen of verwijderen met behulp van de instellingen van de browser die u gebruikt. Zie de help-functie van uw browser hoe u dit kunt doen.

“Do Not Track” -instellingen

Omdat de Stichting Jouw Rouwverwerking informatie over het gebruik van haar website bijhoudt zoals hierboven beschreven, heeft uw selectie van de “Do Not Track” -optie van uw browser mogelijk geen effect op het verzamelen van bepaalde informatie. De enige manier om volledig “af te zien” van het verzamelen van informatie via cookies of andere volgtechnologieën, is het actief beheren van de instellingen in uw browser om cookies en andere tracking en/of registratiehulpmiddelen te verwijderen en uit te schakelen. Om een ​​”Do Not Track” -signaal te krijgen zoals u zou willen dat het werkt, is moeilijk.

Om browsers als voorbeeld te nemen, niet alle volgtechnologieën kunnen door browsers worden beheerd; unieke aspecten van uw browser zijn mogelijk herkenbaar, zelfs als u een trackingtechnologie uitschakelt; niet alle instellingen zullen noodzakelijkerwijs behouden blijven of effectief zijn; zelfs als een instelling voor één doel effectief is, kunnen gegevens nog steeds voor een ander worden verzameld; en zelfs als een website een “Do Not Track” -signaal waarneemt, kan die website mogelijk andere websites niet controleren.

Externe websites

Een externe website is een website, van een derde partij, waarmee de website van de Stichting Jouw Rouwverwerking verbinding kan maken.

Externe websites kunnen functionaliteit bevatten ten behoeve van sociale media zoals Facebook, LinkedIn, of Twitter buttons. De Stichting Jouw Rouwverwerking is niet verantwoordelijk voor het privacy beleid of de inhoud van een externe website die mogelijk identificeerbare informatie van u kan verzamelen die buiten onze controle ligt. Het privacy beleid van externe links wordt geregeld via het privacy beleid van de betreffende externe website.

Uw rechten over uw gegevens

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U kunt een verzoek indienen tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdracht van uw persoonsgegevens of u kunt een verzoek indienen tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens. Dit verzoek kunt schriftelijk of per e-mail indienen bij de Stichting Jouw Rouwverwerking (zie bij: Contactgegevens).

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door de Stichting Jouw Rouwverwerking en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dit betekent dat u bij de Stichting Jouw Rouwverwerking een verzoek kunt indienen (zie Contactgegevens) om de persoonsgegevens, waarover wij beschikken naar een ander, door u genoemde organisatie, door te sturen.

We will make good faith efforts to resolve requests to correct inaccurate information except where the request is unreasonable, requires disproportionate technical effort or expense, jeopardizes the privacy of others, or would be impractical.

Exportbestand

Wanneer u een account heeft op de website van de Stichting Jouw Rouwverwerking of u heeft reacties achter gelaten, dan kunt u om een exportbestand verzoeken van de persoonlijke data die de Stichting Jouw Rouwverwerking over u heeft, inclusief alle gegevens die u de Stichting Jouw Rouwverwerking heeft opgegeven.

Klachtafhandeling

De Stichting Jouw Rouwverwerking wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om bij ons een klacht in te dienen (zie bij: Contactgegevens) en bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl.

Procedures bij misbruik van de website

Alhoewel de Stichting Jouw Rouwverwerking al het mogelijke doet om te voorkomen dat haar website op een ongeoorloofde wijze wordt gebruikt, kan voorkomen dat misbruik van haar website wordt gemaakt.

Beveiliging van persoonsgegevens

De Stichting Jouw Rouwverwerking neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met de voorzitter van de Stichting Jouw Rouwverwerking. Dit kan zowel schriftelijk als per e-mail (zie bij: Contactgegevens).

Disclaimer.

Vanwege de complexiteit en open aard van internet kan geen enkele overdracht van gegevens via het internet 100% veilig zijn. Het risico bestaat altijd dat informatie die wordt verzameld door en/of wordt weergegeven in de website van de Stichting Jouw Rouwverwerking, wordt aangetast of wordt geopend, ondanks de stappen die we nemen om uw gegevens te beveiligen. Een derde partij kan bijvoorbeeld onrechtmatige onderschepping of toegang tot verzendingen of privécommunicaties of andere gebruikers van onze dienstverlening misbruiken of kunnen misbruik maken van uw persoonlijke gegevens. De Stichting Jouw Rouwverwerking gaat ervan uit dat u dergelijke informatie op eigen risico verstrekt. Back-up en herstel

Periodiek wordt een back-up gemaakt van de website van de Stichting Jouw Rouwverwerking. Hierdoor wordt het mogelijk de website te herstellen tot het moment van de laatste of een eerdere back-up. Alle informatie welke tussen het moment van het maken van de gebruikte back-up voor het herstel van de website en het moment van het herstel is ingevoerd in de website, gaat verloren.

Al naar het gelang van het gebruik van de website wordt tijdspanne tussen de back-ups aangepast.

Misbruik van de website

Wanneer blijkt dat ondanks alle beveiligingen van de website van de Stichting Jouw Rouwverwerking toch misbruik wordt gemaakt dan:

  • Wordt de website buiten bedrijf genomen.
  • Wordt door de “Site Cleaning Service” van Defiant onderzocht op welke wijze en door wie onze website kon worden misbruikt.
  • Wordt tijdens de “Site Cleaning Service” van Defiant hun Wordfence applicatie(s) aangepast door de beschikbaar gekomen kennis. Daardoor kan niet alleen de website van de Stichting Jouw Rouwverwerking in de toekomst beter worden beveiligd, maar ook alle andere websites die van Wordfence gebruik maken.

“Site Cleaning Service” van Defiant

Wanneer gebruik wordt gemaakt van de “Site Cleaning Service” van Defiant, kunnen delen van de website van de Stichting Jouw Rouwverwerking worden gedownload naar beveiligde servers van Defiant om de site te analyseren en op te schonen. Als onderdeel van de “Site Cleaning Service” heeft Defiant ook toegang nodig tot: de database, het configuratiescherm en de serverreferenties om bij de website van de Stichting Jouw Rouwverwerking te kunnen aanmelden. De serverreferenties worden verzonden via een gecodeerde pagina en opgeslagen met PGP-codering. Voor kwaliteitsgaranties kan Defiant ook een back-up van gedeelten van de website van de Stichting Jouw Rouwverwerking voor beperkte tijd bewaren.

Een Data Processing Agreement (DPA) bestaat tussen Defiant en de Stichting Jouw Rouwverwerking opdat aan de voorwoorden van Europese privacyregels en voorschriften wordt voldaan tijdens een “Site Cleaning Service”.

Overig

Vragen

Als u vragen heeft over dit privacy beleid, kunt u contact met ons opnemen. Zie bij: Contactgegevens.

Wijzigingen

De Stichting jouw Rouwverwerking behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de voorliggende privacyverklaring. De privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op onze website. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van onze website, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Controleer daarom regelmatig de privacyverklaring voor een update.

Versie

Versie 002, Wassenaar, juni 2018