(52) Alweer een jaar verder…

IMG_4441_HPF_SJR&MGFDit keer geen wekelijkse bijdrage op het gebied van rouw en rouwverwerking.

Op het moment van schrijven van deze 52e bijdrage is de Nederlandse website alweer een jaar in bedrijf. Dat is weliswaar een feestje waard, maar het wordt nog even niet gevierd omdat de Stichting pas op 3 december 2013 werd opgericht.

Toch wil ik iedereen bedanken die in het afgelopen jaar een bijdrage aan de website heeft geleverd. Jullie hebben schitterende teksten geleverd. Omdat rouw en rouwverwerking door ieder anders wordt ervaren verwacht ik dat de inhoud van de bijdragen door de lezers op zijn of haar manier wordt ervaren en herkend. Ik hoop dat de lezers aan de bijdragen ook steun hebben gehad.

In de bijdragen van het afgelopen jaar is geen rode draad te vinden. Een rode draad in de zin dat bijdragen een aaneengesloten verhaal (gaan) vormen; dat was ook niet de opzet. Ook in het komende jaar zal dat niet de opzet zijn. Wat ik wel verwacht is dat in de loop van het komende jaar, bijdragen worden gegroepeerd op onderwerp en dat daaruit enkele publicaties zullen voortkomen. Wanneer dat gebeurt zal afhangen van de verzameling van onderwerpen die door de bijdragen worden geleverd.

Het besef leeft ook dat er op het gebied van rouw en rouwverwerking nog vele boeiende onderwerpen kunnen worden besproken; wat dat betreft is de bron onuitputtelijk. We hopen dat u ook in het volgende jaar onze bijdragen volgt en dat u daar ook steun en inspiratie in kan vinden.

Iedereen die een bijdrage wil leveren kan dit door middel van dit formulier.

Auteur: Hans Fransen

Oprichter van Stichting Jouw Rouwverwerking

Gaarne uw reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.